Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim “Lehtësimi grafik për një komunikim më të mirë” | Tunizi

Trajnim “Lehtësimi grafik për një komunikim më të mirë” | Tunizi

 

Datat: 11-18 Dhjetor 2017

Vendi: Hammamet  Tunizi

Afati i fundit për të aplikuar: 17 Shtator 2017

Data e përzgjedhjes: 1 Tetor 2017

Ky kurs është fokusuar në përmirësimin e aftësive vizuale dhe verbale të komunikimit të punonjësve të rinisë. Kompetencat që do të zhvillohen gjatë këtij kursi do t’i ndihmojnë ata të angazhohen më mire me audiencën e të rinjve përgjatë trajnimit dhe prezantimeve.

“Lehtësimi grafik për komunikim më të mire’ është zgjidhja e problemit, “Punonjësit e rinisë nuk kanë metoda vizuale për të kapur dhe mbajtur vemendjen tek të rinjtë përgjatë trajnimit dhe prezantimit.”

Në mënyrë që të zgjidhet problemi, do të punohet në grup për të arritur objektivat e mëposhtme:
1. Për të përmirësuar njohuritë për llojet e komunikimit, stilet e mësimit dhe edukimin (formal, jo-formal).
2. Për të kuptuar dhe përmirësuar aftësitë e lehtësimit grafik dhe për të qënë më të hapur ndaj përdorimit të metodave vizuale gjatë punës rinore.
3. Për të zhvilluar qëndrimet e pranimit ndaj grupeve të pafavorizuara, zhvillimin e aftësive për të punuar në grupe të ndryshme të rinjsh dhe t’u përshtatur me situatat e ndryshme të punës.

Në fund të “ Lehtësimit grafik për një komunikim më të mire” të 24 pjesëmarrësit do të bëjnë një video ku do të tregojnë  si grafikët bazë si, tabelat dhe grafikët me ilustrime  mund të bëhen më interesante për të lehtësuar komunikimin. Pjesëmarrësit do të kontribuojnë gjithashtu në blog-un që do të promovojë këto ide.

Organizator

Farhat Hached Instituti për Kërkim dhe Demokraci

Kostot

Tarifa e pjesëmarrjes ështe 300 € (dhe 350 € për dhomë teke)
Kjo tarifë përfshinë:
– Kurset, materialet
– Akomodimin për 7 netë në hotel
– Transportin nga aeroporti kombëtar “Carthage”
– Transportin me autobuz
– Të gjitha vaktet të përfshira
– Destinacionet turistike, udhëtimin në shkretëtirë
– Aktivitetet sociale.

  • Pjesëmarrësit duhet të mbulojnë vetë shpenzimet e udhëtimit.

Kontaktoni për pyetje

Mohamed Amine ben Maiz

E-Mail: [email protected]

Tel: + 216 58 94 56 63

Ky kurs rekomandohet për:

Punonjës rinie, trajnerë, menaxher projektesh, politikbërës për rininë, mentor EVS.

Apliko tani!