Home / Kurse dhe Trajnime / TRAJNIM: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’

TRAJNIM: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’

TRAJNIM: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’

Student Economic Forum në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe me mbështetjen e Albanian Young Leaders Forum më datë 15 Mars 2018, ora 16:30 – 19:00 pranë Qendrës Rinore Tiranë do të zhvilloj trajnimin me temë: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’

Çështjet që do të trajtohen në trajnim:

  • Inovacioni në sektorin bujqësor
  • Sipërmarrja në zonat rurale
  • Përse na nevojitet një Plan Biznesi?
  • Gjenerimi ideve të biznesit
  • Elementët përbërës të një Plani Biznesi
  • Modele të ndryshme Plani Biznesi
  • Shkrimi dhe implementimi i një Plani Biznesi
  • Mundësit e financimit të një Plani Biznesi

Për ta bërë trajnimin sa më praktik do të kemi të ftuar sipërmarrës të rinj të suksesshëm nga fusha e bujqësisë, argobiznesit dhe agroturizmit të cilët do të ndajnë me ne jo vetëm eksperiencën e tyre, por do të na flasin edhe për rendësin që ka plani i biznesit për një sipërmarrës/e të ri/e.

► 10 cmime surprizë për 10 pjesëmarrësit me idetë më të mira për shkrimin e një plani biznesi.

► APLIKO KETU:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc9469xf3Ui82uNrd…/viewform

Kush mund të marr pjesë:

► Studentët
► Gjimnazistët
► Të rinjtë e tjerë të interesuar

► FEE e pjesëmarrjes në trajnim:

Anëtaret e SEF: 1000lekë (-50%)
Studentët e vitit të parë: 1000lekë (-20%)
Studentët dhe të rinjtë e tjerë: 1000 lekë

► Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të paisen me Certifikatë Pjesëmarrje.

► Eventi FCB:
https://www.facebook.com/events/1488476531265199/