Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim : Financat dhe Shkrimi i Projekteve – SETYN | Mal i Zi

Trajnim : Financat dhe Shkrimi i Projekteve – SETYN | Mal i Zi

Organizata “Balkan Youth Activism” në kuadër të projektit ; Fuqizimi i Rrjetit Rinor dhe Transparencës, fton të rinj dhe të reja nga shqipëria për t’u bërë pjese e tranimit : Financat dhe Shkrimi i projekteve.

Vendi: Montenegro
Datat: 17 – 23 Shtator
Shpenzimet 100% të rimbursuara.

Projekti SETYN: Fuqizimi i Rrjetit Rinor dhe Transparencës do të rrisë menaxhimin, qeverisjen, kapacitetin inovativ dhe ndërkombëtarizimin e OJQ -ve rinore në Ballkanin Perëndimor dhe BE. Në të njëjtën kohë, projekti do të krijojë një rrjet në të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor që do të bashkëpunojë në mënyrë strategjike për të promovuar qeverisjen transparente dhe efektive të organizatave në Ballkanin Prëndimor. Për më tepër, projekti do të nxisë bashkëpunimin dhe shkëmbim midis rajoneve, duke u mbështetur në praktikat e mira dhe përvojën evropiane dhe globale të Rrjetit Mladiinfo të përbërë nga organizata nga Mali i Zi, Maqedonia, Sllovakia dhe Polonia për të ndërtuar kapacitetet dhe nxitur menaxhimin efikas, ndërkombëtarizimin dhe udhëheqjen e OJQ -ve rinore në Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Shqipëri dhe Serbi.