Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim falas, “Si të organizoni një fushatë të marrdhënieve me publikun”

Trajnim falas, “Si të organizoni një fushatë të marrdhënieve me publikun”

Në kuadër të projektit, “Ndërtojmë një të Ardhme Transparente në Shqipëri”, mbeshtetur nga UNDEF, ju njoftojmë se ditën e Premte datë 26 Janar 2018 ora 14:00 pranë Hotel Rozafa do zhvillohet trajnimi i rradhës me temë “Si të organizoni një fushatë të marrdhënieve me publikun”
Ftohen të gjithë personat e interesuar, studentë, përfaqesues nga OJF-të, aktivistë të marrin pjesë në këtë trajnim .
Në fund të takimit do të bëhet shpërndarja e certifikatave.
Personat e interesuar luten të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre në Facebook ose në e-mail [email protected]