Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim falas, “Menaxhimi i flukseve drejt prioriteteve”

Trajnim falas, “Menaxhimi i flukseve drejt prioriteteve”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Menaxhimi i flukseve drejt prioriteteve”

Zhvillimi: E shtunë më 26.01.2018 ora 12.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi:
Mbingarkesa në punë dhe në shkollë ndonjëherë sjell mungesë fokusi, çorientim dhe demoralizim. Në situata ku presioni i kohës është i madh dhe afatet e realizimit të detyrave dhe përgjegjësive janë të shkurtra, një pjesë e mirë e studentëve por dhe e profesionistëve shfaqin konfuzion duke mos menaxhuar dot veten në raport me ngarkesat drejt punëve më të domosdoshme dhe të rëndësishme por cedojnë duke kryer detyra periferike dhe të panevojshme. Trajnimi trajton metodologji, teknika dhe taktika që ndihmojnë në menaxhimin e duhur dhe me efiçencë të plotë të flukseve orientuar saktë dhe shpejt drejt prioriteteve.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893

Duke derguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / nr cel / adresë email