Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim FALAS mbi programin e trajnimit profesional të Menaxhimit dhe Marketingut

Trajnim FALAS mbi programin e trajnimit profesional të Menaxhimit dhe Marketingut


Nesër e martë më 28.08.2018 në orën 17.00 do të zhvillohet një trajnim informues FALAS mbi programin e trajnimit profesional të Menaxhimit dhe Marketingut.

Vendi: Irisoft Education

Jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në nr e cel: 0672888893 ose email: [email protected]