Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim FALAS: “Drejtimi dhe menaxhimi strategjik i biznesit”

Trajnim FALAS: “Drejtimi dhe menaxhimi strategjik i biznesit”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë:

“Drejtimi dhe menaxhimi strategjik i biznesit”

Zhvillimi: E shtunë më 20.01.2018 ora 12.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi:
Drejtimi dhe menaxhimi i biznesit është një sfidë e madhe për drejtuesit, pronarët dhe për këdo që aspiron të drejtojë, menaxhojë apo menaxhon një biznes drejt suksesit të dëshiruar, të pritshëm por ndonjëherë të paaritshëm. Mungesa e novacionit, strategjive, vizionit, njohurive, informacionit, apo dhe ecuria spontane në neglizhencë të standarteve, sjell për shumë kompani rënie dhe falimentim. Ecuria me modelet tradicionale dhe pa risi vetëm sa sjell stanjacion dhe mungesë larmishmërie dhe vizioni për zhvilimin e mëtejshëm të shumë kompanive. Për këto arsye, trajnimi synon të përcjellë dhe transmetojë njohuri konkrete, informacion të specializuar, risi inteligjente si dhe disa metoda apo alternativa novatore në formën e modeleve, përvetësimi dhe implementimi i të cilave do të garantojë suksesin e shpejtë dhe të prekshëm.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893

Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / nr cel / adresë email