Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS: STRATEGJITË INTELIGJENTE TË MARKETINGUT

Trajnim 1 ditor FALAS: STRATEGJITË INTELIGJENTE TË MARKETINGUT

STRATEGJITË INTELIGJENTE TË MARKETINGUT

Zhvillimi: E shtunë 23.02.2019

Ora: 14.00

Adresa: Rr Muhamet Gjollesha tek Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit, pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi: 
Marketingu sot në botë është shkenca e shekullit por në Shqipëri jo rrallherë barazohet me format më tipike dhe sipërfaqësore të tij si me shitjen, reklamimin apo promovimin. Strategjitë e marketingut sot, kur fuqinë e ka kapitali financiar i blerësve dhe klientëve duhet të synojnë dhe luftojnë për kanalizimin me inteligjencë , finesë dhe kreativitet të përzgjedhjes së tyre drejt një shërbimi apo produkti. Nisur nga ky rast del domosdoshmëri ndërtimi i një strategjie sesi kompania duhet të zhvillohet në plan afatmesëm dhe afatgjatë dhe se si të ndërtojnë strukturat dhe standarte të qëndrueshme dhe të konsoliduara për të përballuar me sukses konkurencën. Për të mësuar më shumë sesi mund të ndërtohet një strategji e suksesshme marketingu në praktike ju mirëpresim në trajnim.

Për një informacion të detajuar rreth trajnimit jeni të lutur të kontaktoni në: [email protected] ose në numrin e cel: 0672888893 ose 0697087558