Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS: “Strategjitë e marketingut dhe ndërtimi i tyre”

Trajnim 1 ditor FALAS: “Strategjitë e marketingut dhe ndërtimi i tyre”

 

 

Zhvillimi: E shtunë më 09.02.2019 ora 14.00 pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi: 
Drejtuesit e kompanive sot punojnë fort për të përmirësuar dhe zhvilluar aftësitë menaxheriale dhe ato të lidershipit. Ata përpiqen për ndërtimin e strukturave të forta dhe të konsoliduara në rradhët e punonjësve të tyre duke i menaxhuar me efektivitet për arritjen e qëllimeve dhe objektivave. Ka menaxherë që pavarësisht pozicionit drejtues apo menaxherial që kanë nuk reflektojnë profesionalizëm apo autoritetin e duhur për të mbuluar dhe ushtruar me epërsi pozicionin e punës. Ka gjithashtu kandidatë që aspirojnë të jenë drejtues por ende nuk kanë arritur të njohin dhe zbulojnë se cilat janë aftësitë profesionale dhe personale që i duhet një individi për të qenë një menaxher me aftësi të spikatur lidershipi. Nëse dëshironi të njiheni se cilat janë aftësitë profesionale dhe personale të një drejtuesi dhe sesi duhet të punoni teknikisht dhe praktikisht për të zhvilluar aftësitë menaxheriale dhe ato të lidershipit ju mirëpresim në trajnim.

Për një informacion më të detajuar rreth trajnimit jeni të lutur të kontaktoni në: [email protected] cel: 0672888893 ose 0697087558