Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS, “Rruga më e shkurtër për tek suksesi”

Trajnim 1 ditor FALAS, “Rruga më e shkurtër për tek suksesi”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu