Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS “Puna e suksesshme në skuadër”

Trajnim 1 ditor FALAS “Puna e suksesshme në skuadër”

Tema: “Puna e suksesshme në skuadër”

Zhvillimi: E shtunë më 16.06.2018 ora 10.00 pranë ambjenteve tona.

Përshkrimi: 
Puna në skuadër është një parakusht thelbësor i funksionimit të suksesshëm dhe të standartizuar të çdo biznesi. Aftësia e të punuarit në skuadër është një nga aftësitë më të kërkuara soft skills të tendencave të kohëve moderne, pasi çdo natyrë pune sado individuale nuk ka sukses nëse nuk funksionojnë siç duhet të gjitha hallkat e një skuadre.

Për të njohur disa menyra dhe modele që ndikojnë direkt dhe indirekt në zhvillimin e të punuarit në skuadër ju mirëpresim në trajnim.

Për tu informuar për detajet dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen kontaktoni në nr e cel: 0672888893 ose email: [email protected]