Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor FALAS “Menaxhimi i suksesshëm i marrëdhënieve me klientët”

Trajnim 1 ditor FALAS “Menaxhimi i suksesshëm i marrëdhënieve me klientët”

 

Përshkrimi:
Ndërsa tregjet bëhen gjithnjë e më paqëndrueshme dhe konkurues, është koha që bizneset të përqëndrohen në shërbimin ndaj klientit dhe të sigurojnë që çdo klient individual të jetë i kënaqur dhe të dëshirojë të kthehet. A e dini se 70% e përvojave të blerjes janë të bazuara në atë se si një klient e ndjen se ai apo ajo po trajtohet, ndërsa 91% e klientëve të pakënaqur refuzojnë të bëjnë blerje apo biznes me të njëjtën kompani?
Në mënyrë që të rritin marrëdhënien dhe ruajtjen e klientit dhe në të njëjtën kohë të fitojnë klientë të rinj, punonjësit, drejtuesit dhe administratorët e kompanive e kanë të domosdoshme informacionin dhe njohuritë profesionale sesi të ndërtojnë dhe ruajnë një raport të shëndoshë dhe të konsoliduar me klientët e tyre.
E shtunë më 07.07.2018 ora 11.00

Për një informacion të plotë si dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes kontaktoni në nr:
[email protected] ose në nr e cel: 0672888893