Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Zhvillimi i aftësive prezantuese”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Zhvillimi i aftësive prezantuese”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë:

“Zhvillimi i aftësive prezantuese”

Zhvillimi:  E shtunë  27.01.2018 ora 12.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi:
Prezantimi i vetes është deçiziv për të transmetuar, pozitivitet, autoritet dhe profesionalizëm kundrejt të tjerëve. Nëpërmjet prezantimit të duhur të vetes ne krijojmë përceptimin tek të tjerët të profilit tonë. Ky profil është shumë i rëndësishëm për të ndërtuar staturën e të qenit i suksesshëm në karrierë dhe në jetë.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893

Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / nr cel / adresë email