Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Si ndërtohet një Cv e suksesshme”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Si ndërtohet një Cv e suksesshme”

Tema: “Si ndërtohet një cv e suksesshme”

Zhvillimi: E shtunë më 16.03.2019 ora 11.00

Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION, Rr. Muhamet Gjollesha tek kryqezimi i Inxhinierisë së Ndërtimit.

Përshkrimi:
Curriculum vitae është prezantimi dhe pasqyra e profesionalizmit të gjithësecilit përballë punëdhënësit. Në treg qarkullojnë disa formate të cilat mund të plotësohen në menyrë të gabuar duke i prishur punë vetes. Ne ju mirëpresim që të dini se cili është formati më i preferueshëm i cv-së nga ana e punëdhënësve dhe si duhet plotësuar për të marketuar si duhet veten dhe transmetuar profesionalizmin e duhur.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të lutur të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893
Duke dërguar: Temën e trajnimit / emër / mbiemër / nr cel / adresë email