Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Psikologjia e shitjes”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë:
“Psikologjia e shitjes”

Zhvillimi: E premte më 16.02.2018 ora 14.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION
Përshkrimi:
Suksesi nuk është i rastësishëm, as dështimi nuk është një rastësi. Ato janë të parashikueshëm!
Shitja nuk është teknikë, por ajo është emocion!

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes  të kontaktojnë në :
Email: [email protected]
Cel: 0672888893
Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / numër kontakti / adresë email

 

Shikoni gjithashtu

Step’IN | Trajnim 3-10 Maj 2024 | Hollókő, Hungari

Trajnim 3-10 Maj 2024 | Hollókő, Hungari Afati i fundit për të aplikuar: 29 Shkurt …