Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Ndërtimi në praktikë i strategjive të marketingut”

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: “Ndërtimi në praktikë i strategjive të marketingut”

 

Zhvillimi: E shtunë më 03.02.2018 ora 12.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Përshkrimi:
Marketingu është shkenca e shekullit ndonëse në vendin tonë barazohet me format e ekzekutimit të tij duke humbur jo rrallëherë rëndësinë që ka në suksesin e një individi apo kompanie biznesi. Ka shumë rrugë që shumë kompani ndjekin për të qenë të suksesshme por ka vetëm një drejtim apo rrugë që e garanton suksesin që në pikënisje. Rruga nga e cila do të duhet të kalojmë për të garantuar suksesin do të përbëjë edhe përmbajtjen e këtij trajnimi.

Të interesuarit për informacion shtesë dhe për konfirmimin e pjesëmarrjes janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected]
Cel: 0672888893

Duke dërguar:
Temën e trajnimit / emër / mbiemër / nr cel / adresë email