Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: 7-PRO Marketingu i vetes

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: 7-PRO Marketingu i vetes

Trajnim 1 Ditor FALAS me temë: 7-PRO Marketingu i vetes

Ky trajnim është risi në Shqipëri për nga konceptimi dhe përmbajtja

Trajnimi do të zhvillohet të shtunën më 13.01.2018 në orën 12.00 pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION.

Regjistrimet bëhen
Në inbox në faqen e facebook Irisoft Education 
Në nr e cel: 0672888893.
Në email: [email protected]

Specifikoni:
Emër
Mbiemër
Temën e trajnimit
Nr cel
Email