Home / Kurse dhe Trajnime / Trajnim 1 ditor: Drejtimi dhe Menaxhimi Strategjik i Biznesit në 2018

Trajnim 1 ditor: Drejtimi dhe Menaxhimi Strategjik i Biznesit në 2018

Zhvillimi: E shtunë më 23.12.2017 ora 13.00
Vendi i zhvillimit: IRISOFT EDUCATION

Certifikimi: Certifikatë Vlerësimi

Përshkrimi:
Drejtimi dhe menaxhimi i biznesit është një sfidë e madhe për drejtuesit, pronarët dhe për këdo që aspiron të drejtojë, menaxhojë apo menaxhon një biznes drejt suksesit të dëshiruar, të pritshëm por ndonjëherë të paaritshëm. Mungesa e novacionit, strategjive, vizionit, njohurive, informacionit, apo dhe ecuria spontane në neglizhencë të standarteve, sjell për shumë kompani rënie dhe falimentim. Për këto arsye, trajnimi synon të përcjellë dhe transmetojë njohuri konkrete, informacion të specializuar, risi inteligjente si dhe disa metoda apo alternativa novatore në formën e modeleve, orientimi dhe implementimi i të cilave nga ana e pjesëmarrësve në bizneset e tyre, garanton suksesin e shpejtë dhe të prekshëm në vitin 2018.

Të interesuarit për informacion shtesë rreth pjesëmarrjes dhe për konfirmimin e saj janë të mirëpritur të kontaktojnë në :

Email: [email protected] / [email protected]
Cel: 0662888893 ose 0695252625