Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për të rinj: Trajnim “Komunikimi në Sipërmarrjen Sociale”

Thirrje për të rinj: Trajnim “Komunikimi në Sipërmarrjen Sociale”

Ftohen të rinj entuziastë të cilët besojnë se bota mund të bëhet një vend më i mire për të jetuar, të aplikojnë dhe marrin pjesë në eventet tona të ardhshme. Jemi shumë të lumtur të shohim të rinj të cilët na bashkohen në këtë udhëtim emocionues për një të nesërme më të mire!

Mladiinfo International si një organizatë kryesore e projektit” Fuqizimi i të Rinjve përmes Sipërmarrjes Sociale “We Care, Too”/ YES, We Care 2” dhe bashkëpunimit midis vendeve të Europës (Austria, Maqedonia e Veritu dhe Rumania) dhe Afrikës Lindore është duke organizuar një event mbi Ngritjen e Kapaciteteve:  Trainim i trajnerëve mbi Komunikimin në trajnimet e Sipërmarrjes Sociale të cilat do të zhvillohen online nëpërmjet platformës Zoom në datat 21-24 Shtator 2021.

18 përfaqësues nga Europa dhe Afrika do të takohen në këto aktivitete online dhe do të mentorohen nga trainerë të shquar si dhe do të fitojnë aftësi dhe njohuri në komunikim dhe sipërmarrje sociale.

Ftohen udhëheqësit e rinj me përvojë në fushën e sipërmarrjes sociale, krijuesit e ndikimit lokal, të rinj të interesuar, si dhe organizata rinore aktive që duan të rrisin aftësitë e tyre në komunikim. Aplikantët duhet të jenë 18-35 vjec dhe të vijnë nga: Austria, Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovina, Republika Ceke, Kroacia, Hungaria, Kenia, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Polonia, Rumania, Sllovakia, Serbia, Uganda dhe Zimbabe.

*Shënim: ju duhet të ndiqni të gjithë seancat e trajnimit*

4 ditë trajnim falas. Njohuri, mentorim, rrjetëzim dhe ndarje eksperiencash , mentoring, networking and sharing experience with people from Europe and Africa. Participants will receive certificates.

Nëse jeni të interesuar për të ndjekur këtë event, plotësoni formën e aplikimit këtu, deri në 16 Shtator 2021.

Ku projekt është i bashkë-financuar nga Erasmus +