Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për të rinj pjesëmarrës: Edukimi për Paqen dhe Konfliktin

Thirrje për të rinj pjesëmarrës: Edukimi për Paqen dhe Konfliktin

BALLKANI PERËNDIMOR – Të Rinjtë për Paqe në bashkëpunim me organizatën Balkans Let’s Get Up! dhe Udhetim i Lirë – Liberi di Viaggare, me mbështetjen e Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor – RYCO si dhe Bashkimin Evropian ju ftojnë të merrni pjesë në projektin P.A.C.E – Edukimi për Paqe dhe Konflikte.

Pjesëmarrësit nga Shqipëria, Bosnje Hercegovina dhe Serbia kanë mundësinë të bëhen pjesë e trajnimit rajonal për lehtësuesit në fushën e edukimit për paqes.

Trajnimi do të mbahet në datat 10-15 Gusht 2021, në Durrës, Shqipëri. 21 pjesëmarrës do të përzgjidhen për këtë shkëmbim, specifikisht 7 të rinj nga Shqipëria, 7 të rinj nga Bosnje dhe Hercegovina si dhe 7 të rinj nga Serbia.

Të gjithë kostot e transportit, akomodimit, ushqimit dhe materialeve të punës do të mbulohen nga organizatorët.

Aplikimet do të jenë hapur deri më 25 Korrik 2021, ora 23:59.