Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për pjesmarrës shqiptarë për trajnimin: Less Opportunities + Media Tools-> Better Opportunities

Thirrje për pjesmarrës shqiptarë për trajnimin: Less Opportunities + Media Tools-> Better Opportunities

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu