Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për pjesmarrës, Kurs Trajnimi në Mal Të Zi

Thirrje për pjesmarrës, Kurs Trajnimi në Mal Të Zi

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu