Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për pjesëmarrës – Seminar: “Shëndeti mendor në mjedise dixhitale”

Thirrje për pjesëmarrës – Seminar: “Shëndeti mendor në mjedise dixhitale”

Në datë 18 Tetor 2021, Marrëveshja e pjesshme për Lëvizshmërinë e Rinisë përmes Kartës Rinore në partneritet me European Youth Card Association (EYCA) organizojnë seminarin online me temë: “Shëndeti mendor në mjedise dixhitale – Roli i Kartës Rinore në mbështetje të një brezi rezistues”.

Një nga efektet anësore më të forta të pandemisë COVID-19 është rritja e ankthit, depresionit dhe çështjeve të tjera të shëndetit mendor tek të rinjtë.

Shërbimet e Punës për të Rinjtë në të gjithë Evropën duhet të ri-përshtaten dhe t’i kushtojnë më shumë vëmendje mirëqenies së të rinjve, pasi ata po kalojnë sfida të pashembullt, pasiguri dhe paqëndrueshmëri ekonomike.

Seminari do t’i kushtohet politikbërësve, punonjësve të rinj/ofruesve të shërbimeve, profesionistëve dhe studiuesve të shëndetit mendor, OJQ -ve rinore dhe mbajtësve të Kartave Rinore Evropiane.

Afati i fundit për të aplikuar: 12 Tetor 2021 (mesnatë)

Kliko këtu për Axhendën dhe Formularin e aplikimit.