Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për pjesëmarrës: Seminar Rajonal | Shkodër

Thirrje për pjesëmarrës: Seminar Rajonal | Shkodër

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu