Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për aplikime – Shkollë verore në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës

Thirrje për aplikime – Shkollë verore në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu