Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për aplikime për të rinj aktiv që do të marrin pjesë në dy Akademi

Thirrje për aplikime për të rinj aktiv që do të marrin pjesë në dy Akademi

Kongresi Rinor Kombëtar hap thirrjen për aplikime për të përzgjedhur 1️⃣8️⃣ të rinj aktiv që do të marrin pjesë në dy Akademi, në kuadër sezonit të dytë të projektit “U4Politics 2.0_Politic’s never been that cool!”.

Kjo është një iniciativë e zhvilluar nga Kongresi Rinor Kombëtar 🤝 në bashkëpunim ngushtë me Fondacionin Gjerman Hanns-Seidel-Stiftung, e këtë vit zgjerojmë partneritetin me Euronews Albania, duke i ofruar mundësinë të rinjve të përzgjedhur të paraqiten në 📺 emisione televizive, Euro Talks & Balkan Talks pas pjesëmarrjes së tyre në akademitë përkatëse.

🤔 Nëse jeni një i/e ri/e energjik dhe i/e motivuar, që dëshironi të rrisni njohuritë tuaja në diskursin politik dhe mediatik për reformat kryesore, zhvillimet politike, dinamikat e rajonit dhe integrimin në BE, dhe të angazhoheni në debate me ekspertë, aktivistë dhe analistë të rinj, atëherë kjo është platforma e duhur për ju❗️

Apliko tani, në linkun më poshtë dhe dërgoni në adresën [email protected] materialet plotësuese! 👇

⏳ Thirrja mbyllet në datë 28 Mars!

https://forms.office.com/r/pTjwi9vNWy