Home / Kurse dhe Trajnime / Thirrje për Aplikime – Master Ekzekutiv në Studime Europiane

Thirrje për Aplikime – Master Ekzekutiv në Studime Europiane

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu