Home / Kurse dhe Trajnime / THIRRJE PËR APLIKIM_Akademia mbi Reformën e Administratës Publike

THIRRJE PËR APLIKIM_Akademia mbi Reformën e Administratës Publike

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu