Home / Kurse dhe Trajnime / Street TALK: Walls vs Walls Mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga Shqipëria!

Street TALK: Walls vs Walls Mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga Shqipëria!

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu