Home / Kurse dhe Trajnime / “Social media and youth” 15-23 October-2016 Slovakia

“Social media and youth” 15-23 October-2016 Slovakia

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu