Home / Kurse dhe Trajnime / Shkollë Verore në Universitetin Radbound, Hollandë

Shkollë Verore në Universitetin Radbound, Hollandë

 

Afati për aplikime: 13 Mars 2017

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa Mobiliteti për Shkollën Verore për Studentët e PhD dhe Stafin Akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin Radbound, Hollandë, në Kuadër të Programit Erasmus +
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për shkollën verore për studentët PhD dhe Stafin Akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin Radbound, Hollandë.
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
– Shkëmbimin e stafit akademik për trajnim;
– Shkëmbimin e studentëve PhD për trajnim;
Kohëzagjatja e bursave:
– Mobiliteti për trajnim (5 ditë + 2 ditët e udhetimit)
Fushat e mobilitetit për stafin akademik/PhD:
Info mbi shkollën verore në Universitetin Radbound: http://www.ru.nl/radboudsummerschool/courses/all-courses/ 
Bursat përfshijnë: 
– Kompensimi ditor (160 EUR në ditë për stafin);
– Kostot e udhëtimit (në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës)

Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni link-ut:
http://ec.europa.eu/programm…/erasmus-plus/…/distance_en.htm

Dokumentat e nevojshme për aplikim për stafin akademik për trajnim:

– CV (në gjuhën angleze);
– Kopje e Pasaportës;
– Letër motivimi (në gjuhën angleze);
– Vërtetim Punësimi (në gjuhën shqipe);
– Certifikata e gjuhës së huaj që vërteton njohuritë e gjuhës angleze në nivelin B1;
– Plani i mobilitetit për trajnim*;
*Mobility Plan është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar aktivitetet që do të zhvillohen gjatë periudhës së mobilitetit. Ky dokument firmoset nga aplikanti dhe në Rektorat nga Koordinatori Institucional i Erasmus + Z. Elton Skendaj.
Për të shkarkuar formatin e Planit të Mobilitetit për Trajnim klikoni në adresën: http://www.unitir.edu.al/…/Bursat/Training_Mobility_Plan.pdf
Dokumentat e nevojshme për aplikim për nivelin Doktoraturë: 
– CV (në gjuhën angleze);
– Kopje e Pasaportës;
– Vërtetim studenti;
– Diplomë Bachelor (të përkthyer në gjuhën angleze);
– Listë notash Bachelor (të përkthyer në gjuhën angleze);
– Diplomë Master (të përkthyer në gjuhën angleze);
– Listë notash Master (të përkthyer në gjuhën angleze);
– Letër motivimi (në gjuhën angleze);
– Certifikata e gjuhës së huaj angleze (niveli B2);
– Plani i mobilitetit për trajnim*;
*Mobility Plan është një kontratë midis universitetit të origjinës dhe aplikantit dhe shërben për të përcaktuar aktivitetet që do të zhvillohen gjatë periudhës së mobilitetit. Ky dokument firmoset nga aplikanti dhe në Rektorat nga Koordinatori Institucional i Erasmus + Z. Elton Skendaj.
Për të shkarkuar formatin e Planit të Mobilitetit për Trajnim klikoni në adresën: http://www.unitir.edu.al/…/Bursat/Training_Mobility_Plan.pdf

Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin [email protected] me subjekt: “Aplikim për bursë në Universitetin Radbound, emrin dhe mbiemrin tuaj”.

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikim!