Home / Kurse dhe Trajnime / Shkollë ndërkombëtare verore

Shkollë ndërkombëtare verore

 

Universiteti i Grazit, Austri ogranizon shkollën ndërkombëtare verore Seggau 2017 me temë: “Përkufizime Radikale: Shteti – Shoqëria – Feja”. Kjo shkollë do të ogranizohet nga data 2-15 Qershor 2017.
Shkolla Verore Seggau Graz International është projektuar për një orientim ndërkombëtarë, studentë të motivuar nga të gjitha disiplinat, të cilët dëshirojnë të thellojnë njohuritë e tyre në çështjet aktuale evropiane dhe ndërkombëtare duke studiuar dhe diskutuar zhvillimet dhe sfidat globale brenda kontekstit të proceseve të transformimit dhe ndryshimit reflektuar në aspektet individuale, shoqërore, politike, fetare, kulturore, letrare, rajonale, ekonomike etj.

6 Arsye pse duhet të aplikoni:

  • 2 javë universitet veror me atmosferën e kampusit  në Seggau Castle
  • 6 ECTS kredite për pjesëmarrje
  • Leksione, diskutim në  panel dhe 7 module seminari paralelisht ( grupe të vogla)
  • Diskutim dhe mundësi për të lidhur një rrjet me lektor ndërkombëtar dhe të ftuar
  • Të gjitha shpenzimet të paguara
  • Zhvillon aftësitë në fjalimet përpara publikut, shkrim akademik, dhe mendim kritik.

Për më shumë rreth kësaj shkolle verore klikoni KËTU