Home / Kurse dhe Trajnime / Shërbim Vullnetar Evropian (EVS) veror në Turqi !

Shërbim Vullnetar Evropian (EVS) veror në Turqi !

Nga data 15 Korrik deri në 11 Shtator jeni të ftuar të vizitoni Turqinë FALAS!

Nëse jeni nga: Maqedonia, Shqipëria, Polonia, Çekia, Ukrahina, Armenia dhe Rumania jeni të ftuar për t’u bërë pjesë e këtij projekti.

Ky projekt i dedikohet promovimit të jetesës së shëndetshme dhe përfshinë:

  • Ushqim organik ( mbledhjen dhe konsumimin e frutave dhe perimeve, frutave të thata, etj)
  • Pishinën ( pishinë profesionale në qendër të qytetit dhe shumë pranë shtëpisë)
  • Shtëpi Arti ( pikturim dhe dekorim, krijim dizenjo falas)

Dhe

Çdo dy javë javë do të ketë udhëtime jashtë qytetit, p.sh një fundjavë do të vizitohet Iskenderun, ndërsa fundjavën tjetër do të eksplorohet qëndra e Gaziantep.

Për aplikime ju lutemi të dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi në adresën: [email protected]

Afati i fundit për të aplikuar është data 5 Korrik 2017!