Home / Kurse dhe Trajnime / Seminar prezantues: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Seminar prezantues: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Seminar prezantues!
Të shtunën më 20.01.2018 në orën 14.30 zhvillohet një workshop prezantues i trajnimit praktik-profesional:

“Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”.

Ky prezantim dhe po ashtu trajnimi është i përshtatshëm për studentë të vitit të trete Bachelor, Master Profesional dhe Shkencor, të të gjitha drejtimeve si dhe për të diplomuar të interesuar për të zhvilluar njohuritë praktike në profilin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Të interesuarit për të marrë pjesë mund të kontaktojnë në email [email protected] ose në nr e cel 0672888893.

Irisoft Education Adresa: Rr Him Kolli, vila 23/1 afër shkollës Konferenca e Pezës