Home / Kurse dhe Trajnime / Seminar FALAS i trajnimit praktik-profesional: “Kontabiliteti Praktik”.

Seminar FALAS i trajnimit praktik-profesional: “Kontabiliteti Praktik”.

Ftesë!
Të shtunën më 20.01.2018 në orën 11.00 zhvillohet një seminar FALAS i trajnimit praktik-profesional:
“Kontabiliteti Praktik”.

Ky prezantim dhe po ashtu trajnimi është i përshtatshëm për studentë të vitit të tretë Bachelor, Master Profesional dhe Shkencor të profilit Ekonomik si dhe për të diplomuar të interesuar për të zhvilluar njohuritë praktike në profilin e Financës dhe Kontabilitetit.

Të interesuarit për të marrë pjesë mund të na kontaktojnë në inbox, në email [email protected] ose në nr e cel 0672888893.

Irisoft Education Adresa: Rr Him Kolli, vila 23/1 afër shkollës Konferenca e Pezës