Home / Kurse dhe Trajnime / Samiti Rinor Global 2018 | Zvicër

Samiti Rinor Global 2018 | Zvicër

Datat:  12 – 18 Gusht

Vendi: Zvicër

Afati i fundit për të aplikuar: 4 Mars 2018

Global changemakers kanë hapur aplikimet për Samitin Rinor i cili do të mbahet në 12-18 Gusht në Zvicër.  Jeni duke bërë ndryshim në vendin tuaj? Apliko tani!

Samiti do të pranojë 60 të rinj të cilët do të bëhen pjesë e trajnimeve dhe seminareve të ndryshëm. Pjesëmarrësit do të mësojnë aftësi të reja si psh, fushata, menaxhim projektesh, marrëdhënie me publikun dhe shumë më tepër. Changemakers 2018 do të bashkohen në familjen e të rinjve të cilët bëjnë ndryshim në gjithë botën dhe kanë të drejtë të marrin fonde nga Global Changemakers.

Kush mund të aplikojë

Të rinjtë nga të gjithë vendet, të cilët janë nga mosha 18 deri në 23 vjeç dhe janë inspirues, interesant, entuziastë, inovativ etj.

Aplikimi

Për të aplikuar ju duhet të plotësoni online formularin i cili përfshinë një video rreth dy minuta, ku do të përshkruani motivin dhe përpjekjet tuaja për të bërë një ndryshim pozitiv në komunitet. Aplikimi ka një tarifë prej 35 USD që duhet të paguhet nga pjesëmarrësit.

Hapi 1

Paguani tarifën e cila është e parikthyeshme. Ju duhet të mbani një kopje të pagesës dhe ta bashkëngjisni kodin në aplikim

Hapi 2

Bëni dhe dërgoni videon prej 2 minutash

Hapi 3

Plotësoni formularin online. Aplikimi nuk mund të ruhet, prandaj ju sugjerojmë të pregatisni aplikimin me shkrim duke përdorur guidën si një referencë dhe më pas të kopjoni (copy – paste) përgjigjet tuaja.

Kostot

Të përzgjedhurit do të kenë të mbuluara të gjitha shpenzimet, si fluturim, ushqim dhe akomodim gjatë gjithë periudhës së samitit.

Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare: https://www.globalyouthsummit.net/

 

Apliko tani!