Home / Kurse dhe Trajnime / Ndikimi i qëndrueshmërisë tek të rinjtë 2017 në Oslo, Norvegji.

Ndikimi i qëndrueshmërisë tek të rinjtë 2017 në Oslo, Norvegji.

 

Afati i fundit për të aplikuar: 5 Mars 2017
Vendi: Norvegji

Te programi me temë “Ndikimi i Qëndrueshmërisë tek të rinjtë”, ju do të njiheni me profesionistë të rinj nga mbarë bota për zgjidhjen e Objektivave të Qëllimeve të Qëndrueshmërisë të vendosura nga Kombet e Bashkuara.

Thirrje për të gjithë sipërmarrësit.

Një sipërmarrës është një person i cili dëshiron të krijojë një burim jetese për të ndihmuar tokën përmes zgjidhjeve, teknologjisë ose organizatave. Ju do të punoni në një apo më shumë objektiva të qëllimeve të qëndrueshmërisë përmes krijimit të një startup-i.

Nëse ju do të përzgjidheni pas 3 raundeve të aplikimit, ju do të angazhoheni për një program inovativ nga muaji Prill deri në Gusht. Në një grup me 5 persona, ju do të zgjidhni se cilën nga qëllimet e zhvillimit do të ndihmoni për të gjetur zgjidhjen duke krijuar një startup.

Vendi: Norvegji

Përfitimet

 • Qëndrim, ushqim, dhe bileta e avionit për në Oslo, Falas.
 • Program inovator e klasit botëror.
 • Mbikqyrje, ekspertizë dhe udhëzime.
 • Fiton një rrjet me njerëz të shkëlqyer nga e gjithë bota.
 • Një mundësi e madhe për të krijuar një startup të suksesshëm.
 • Takon investitorët më të mirë, korporatat, sipërmarrësit dhe bizesmenë.
 • Mëson lidership, vetë-zhvillimin, krijimin e ekipit të punës, inovacion, kreativitet, qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm dhe shumë më tepër.

Pranueshmëria

Të rinj nga gjithë bota të moshës 16 – 25 vjec.

Të apasionuar për një ose më shumë nga 17 qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm. Kërkohen të rinj të cilët kanë difersitet në aftësitë e tyre.

Vendet që pranohen: Mbarë bota

Procesi i Aplikimit

Procesi i aplikimit është krijuar për persona të cilët kanë dëshirë të punojnë më shumë për qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm. Dikush i cili ka mundësi dhe aftësitë e nevojshme për të filluar një projekt. Do ju kërkohen pyetje dhe do të testoheni për të parë nëse do të arrini të kaloni të tre raundet.

Raundi 1: 1 Shkurt- 5 Mars

 • Do të informoheni nëse do të merrni pjesë në raundin e datës 6 Mars.

Raundi 2: 6 Mars – 12 Mars

 • Do të keni vetëm 6 ditë kohë për t’iu përgjigjur raundit të dytë
 • Do të informoheni nëse do të kaloni në raundin tjetër të datës 16 Mars.

Raundi 3: 16 Mars – 23 Mars

 • Do të informoheni nëse jeni pjesë e programit.
 • Programi fillon në datë 3 Prill.
 • Nëse nuk jeni përzgjedhur – mos u mërzisni! Ka raste të tjera online dhe do të ndodhin gjëra të tjera emocionuese dhe ju do të keni mundësinë të aplikoni sërisht vitin tjetër. Ju do të merrni pjesë në YSI nëse keni dëshirë.

Apliko tani

Për më shumë informacion Kliko këtu