Home / Kurse dhe Trajnime / Kurse përgatitor për lëndët e fakultetit para sezonit të provimeve

Kurse përgatitor për lëndët e fakultetit para sezonit të provimeve

Filluan kurset për përgatitje për lëndët e fakultetit para sezonit të provimeve.
Përgatitja profesionale dhe e sigurt zhvillohet nga pedagogë fakulteti.
Kjo metodë mësimdhënieje ndihmon që studentët të mësojnë logjikisht dhe të kalojnë pritshmëritë e tyre për rezultatet në provime.

Hyrje në ekonomi 

 Të mërkurën datë 24.01.2018  në orën 17.00, pranë ambjenteve të Irisoft Education fillon kursi i lëndës Hyrje në Ekonomi.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarrësve në një grup: Maksimumi 10 persona

 

Kontabilitet financiar 

 Të martën datë 23.01.2018 në orën 17.00, pranë ambjenteve të Irisoft Education fillon kursi i lëndës Kontabilitet Financiar.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona

Parimet e Kontabilitetit

 Të enjten datë 25.01.2018 në orën 17.00, pranë ambjenteve të Irisoft Education fillon kursi i lëndës Parimet e Kontabilitetit.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarrësve në një grup: Maksimumi 10 persona

 

Matematikë dhe Fizikë

 Të enjten datë 25.01.2018 në orën 17.00, pranë ambjenteve të Irisoft Education fillon kursi intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë për Inxhinierinë dhe Shkencat e Natyrës.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona

 

Analizë matematike 1 dhe 2

 Të enjten datë 25.01.2018 në orën 18.00, pranë ambjenteve të irisoft Education fillon kursi i lëndës Analizë 1 dhe Analizë 2 për Inxhinieritë dhe Shkencat e Natyrës.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona

 

 

Mikro-ekonomi dhe Makro-ekonomi

Të mërkurën datë 24.01.2018 në orën 16.00, pranë ambjenteve të Irisoft Education fillon kursi i lëndës Mikroekonomi dhe Makroekonomi.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona

 

Studentët e interesuar të kontaktojnë në numrin: 0672888893 ose në email: [email protected] duke specifikuar: lënden / fakultetin / vitin / emër / mbiemër dhe nr cel.