Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs anglisht FALAS me mësues Amerikane

Kurs anglisht FALAS me mësues Amerikane

Ju kujtohet kursi që është zhvilluar vitin e kaluar me grupin Amerikan? Shumë shpejt do të përsëritet sërisht. Kursi do të jetë për disa javë dhe do të jetë falas gjatë gjithë kohës.

Planifikimi:

Java e parë (23-26 Tetor) 4 ditë rrjesht kurs intensiv, 2 orë çdo ditë dhe mund ta zgjedhësh ti vetë orarin që dëshiron:

Sesioni i parë është 2.00 pm me 4.00 pm.

Sesioni i dytë është 5.00 pm me 7.00 pm.

Sesioni i tretë është 7.00 pm me 9.00 pm.

Mësimi do të  jetë në formë bashkëbisedimi. Çdo gjë është në anglisht.

Ditën e pestë (27 tetor e premte) do të jetë Englisht Celebration (Fun time) përsëri çdo gjë do të jetë në Anglisht por do të jetë tek ndertesa ICF Tirana.

Javët në vazhdim, pas javës intensive, përsëri do të jetë FREE, është dhuratë për TY (kursi do të vazhdojë gati deri në fund të këtij viti).

Testi i nivelit të gjuhës anglese do të bëhet të dielën më 22 tetor 10.00 am deri 13.00. Paraqitu për testin sepse kjo është edhe mënyra e regjistrimit dhe në cilin nivel je, gjithashtu do të caktohet dhe mësuesi.

Kursi do të ofrohet në katër nivele: Niveli bazë, niveli fillestar, niveli mesatar dhe niveli i avancuar. Në fund të javës intensive do të merret Certifikatë nga mësuesi i grupit tënd. Për detaje extra kontaktoni ICF Tirana .

Ky kurs do të jetë shumë argëtues dhe do të mësoni shumë.

Mos harroni të regjistroheni, të dielën datë 22 Tetor, tek ndërtesa e Qendra e Krishtere.