Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs: Të rritesh si një menaxher

Kurs: Të rritesh si një menaxher

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu