Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs për përmirësimin e shqiptimit dhe pasurimin e fjalorit në gjuhën Angleze

Kurs për përmirësimin e shqiptimit dhe pasurimin e fjalorit në gjuhën Angleze

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu