Home / Kurse dhe Trajnime / Konkurs: Get in the Ring, Tiranë

Konkurs: Get in the Ring, Tiranë

 

Lajm i mirë! Një ndër konkurset globale më të mëdha në fushën e StartUp-eve “Get in the Ring” po vjen edhe në Shqipëri.
Get in the Ring i jep startup-eve një podium botëror, duke i dhënë kështu mundësinë e lidhjes së kontakteve të vlefshme për ti shtyrë në krijimin, zhvillimin dhe rritjen e ideve të tyre sipërmarrëse. Get in the Ring është i njohur për formatin e tij inovativ, ku startup-et përballen me njëri – tjetrin në një “Boks Ring”.

Video prezantuese të eventit final “Get in the Ring Global”


Datë 14 prill 2017, “CID, Center for Information and Develoment” dhe “Innovation HUB”, do të organizojnë “Get in the Ring Tirana”. Kjo ditë do të jetë e mbushur me seancat “Pitching”, “One on One” dhe lidhjen me sipërmarrës të suksesshëm, lidera biznesi, klientë potencial dhe shumë të tjerë me interes të lartë për tju mbështetur në rritjen e startup-it tuaj.

Fituesi do të fitojë biletën për në “Finalen Globale” në Maj 2017, në Singapor.
Aplikimet pranohen deri më date 5 prill 2017 ora 17:00.
Mos prisni gjatë

Apliko Këtu