Home / Kurse dhe Trajnime / Konferencë ndërkombëtare rinore | Maqedoni

Konferencë ndërkombëtare rinore | Maqedoni

 

Afati i fundit për të aplikuar: 15 gusht 2017

Pranohen:  58 pjesëmarrës nga Maqedonia (vendi pritës), Shqipëria, Bosnje Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Franca, Greqia, Gjermania, Kosova, Mali i Zi, Italia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Polonia dhe Turqia.
Vendi: Krusev, Maqedoni

Përshkrimi

Ju ftojmë në edicionin e 15 të Konferencës internacionale rinore “Vlerat Evropiane për të ardhmen e vendeve Juglindore të Evropës”. Konferenca do të zhvillohet nga data 15 deri në datën 19 shtator 2017, në Krusev, Maqedoni.

Ky event është organizuar nga “Youth Alliance-Krusevo” mbështetur nga “Stability Pact for South Eastern Europe”, dhe sponsorizuar nga “Germany and CIVICA Mobilitas program”, në bashkëpunim me “Fondacionin Friedrich Ebert ”.

IYC  i jep pjesëmarrësve mundësinë për të marrë pjesë në konferencë me një bursë të plotë. Me preçizët do kenë më shumë mundësi për të marrë pjesë në konferencë me një bursë të plotë, prandaj ju duhet të dërgoni aplikimet tuaja sa më shpejtë të jetë e mundur.

Kriteret e pranimit

Konferenca është e hapur për të rinjtë aktiv të cilët:

  • Kanë eksperiencë në fushën e rinisë dhe janë të njohur me konferencat;
  • Janë duke kërkuar për një mundësi pasurimi të njohurive dhe ndërgjegjësimit në lidhje me vlerat Evropiane, rinone dhe integrimin e shteteve të tjera.
  • Janë të përkushtuar që të përgatiten për subjektet dhe të marrin pjesë në mënyrë aktive në të gjitha diskutimet e konferencës;
  • Janë në gjendje të komunikojnë dhe të punojnë në gjuhën e punës të konferencës – në gjuhën angleze;
  • Janë banorët e një rajoni gjeografik të përfshirë në konferencë.

Si të aplikoni?

Formularin e aplikimit do ta gjeni KËTU.

Aplikimet pranohen është deri në datën 15 gusht 2017.

Një nga kriteret më të rëndësishme të përzgjedhjes do të jenë mendimet e tyre të reflektuara në ese. Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare të internetit. Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion mbi Facebook, Twitter, Skype (krusevo youth), email.