Home / Kurse dhe Trajnime / Jetoni në Kukës dhe jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara dhe në Europë?

Jetoni në Kukës dhe jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara dhe në Europë?

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu