Home / Kurse dhe Trajnime / Hapet thirrja për aplikime për studentët në “Prishtina International Summer University – PISU”

Hapet thirrja për aplikime për studentët në “Prishtina International Summer University – PISU”

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu