Home / Kurse dhe Trajnime / Fitoni një udhëtim 2 javor në Ballkan!

Fitoni një udhëtim 2 javor në Ballkan!

 

Ju pëlqen të shkruani rreth udhëtimeve tuaja? Pse të mos dërgoni një histori dhe të keni mundësinë të fitoni një udhëtim 10-ditor në Ballkan?

Shkruani një histori me 2500 fjalë, rreth “të bërit një lidhje lokale”, “jashtë zonës së rehatit” ose “një vend që nuk do ta harroj kurrë” dhe ju do të keni mundësinë të udhëtoni FALAS në Ballkan duke u udhëhequr nga një shkrimtar i New York Times!

Afati i fundit për të aplikuar: 21 Mars 2017

Tregoni aftësitë tuaja të tregimit, mësoni nga një industri profesionale dhe kryeni detyrën e vërtetë të jetës tuaj në Ballkan.

Të udhëtosh në destinacione si Kroacia, Maqedonia, Shqipëria, Mali i Zi, Serbia, Bosnje Hercegovina dhe Kosova është kënaqësi për njerëzit që kërkojnë aventurë dhe që janë  entuziastë në lidhje me kulturën. Magjia e maleve është gjetur jo vetëm në peisazhet e mrekullueshme, por edhe në njerëzit mikpritës dhe lidhjet e tyre të thella në traditën lokale.

Këkohen tre tregimtarët që aspirojnë për të udhëtuar nëpër këtë rajon dhe të shkruajnë në lidhje me tërheqjet natyrore dhe sharmin kulturor që ata do të gjejnë  gjatë udhëtimit.

Ky program do të përfshijë:

– udhëtimin nga vendi juaj në drejtim të Dubrovnikut, Kroacisë nga ku ju do të shkoni në Bosnje Hercegovinë dhe në Mal të Zi;

– 10 ditë udhëtim me  1000 € shpenzime duke përfshire dhe udhëtimin falas;

–  rrobat e aventurës së udhëtimit  500$;

– kalim në hekurudhë;

– siguracionin e udhëtimit për gjatë 10 ditëve.

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar mënyrën e aplikimit

 

Apliko këtu >

 

Për më shumë informacion klikoni në faqen e website