Home / Kurse dhe Trajnime / Dizenjo një pako argëtuese dhe fito Intership në Pragë!

Dizenjo një pako argëtuese dhe fito Intership në Pragë!

timthumb.

 

Afati i fundit: 24 Mars 2017

E hapur për të rinjtë deri në moshën 30 vjec

Cmime fitues: Cmimi i parë do të fitoj 1100 Euro. Fituesit do të marrin 2800 EURO të gjithë së bashku dhe një nga fituesit do të përzgjidhet për të bërë intership me pagesë 3 javor në Qëndrën e Inovacionit Model OBALY në Pragë.   (Për më shumë informacion mbi cmimet kliko KETU )

Përshkrimi :

Tashmë është viti i 22-të , i Paketimit i Ri (Young Package) që hapet konkursi i dizenjimit ndërkombëtar të vitit 2017, për dizenjimin e një pakoje, me temë : E hapur dhe Luaj (Open & Play). Organizatorët janë në  kërkim te paketimeve të cilat do t’i ruajnë produktet, por edhe do te kenë mundesinë të krijojnë një hapje të paharrueshme  për konsumatorin e cila do të zmadhojë kufinjtë e dizenjimit të pakove në një realitet midis objekteve interaktive ,lojrave dhe ngjarjeve.  (Për më shumë informacion kliko KETU )

Dizenjo një pako me të cilën do të kesh dëshirë të luash! Jep prova se dhe paketimi i parrezikshem mund të jetë zbavitës!

Që nga krijimi në vitin 1996, konkursi Paketimi i Ri ka arritur një reputacion internacional dhe një pozicion dallues  midis konkurseve te tjera për dizenjuesit e rinj. Cdo vit, disa qindra pjesmarrës nga e gjith bota dergojnë kërkesa e tyre për t’u bërë pjesë.

Pjesëmarrja:

Konkursi është i hapur  për të gjithë dizenjuesit e rinj deri në moshën 30 vjec, të cilët janë ftuar të përdorin teknologjitë e reja , të dizenjojnë një pako të preferuar në një mënyrë zbavitëse, të krijojnë një surprize ose të dizenjojnë një pako me të cilën fëmijët do të kenë dëshirë të luajnë.

Cmimet për fituesit :

Fituesit do të marrin nje cmim prej 2800 EURO dhe një nga fituesit do të zgjidhet për të bërë intership me pagesë në Qëndrën e Inovacionit Model OBALY në Pragë.

Si të aplikosh?

Cdo pjesmarrës mund të regjistrohet me disa punime të ndryshme (pa limit), por është e rëndësishme që cdo punë të prezantohet në mënyre vecantë. (Për më shumë informacion mbi kushtet e konkursit kliko KETU )

REGJISTROHUNI  KETU 

Më shumë informacion do të gjeni në faqen zyrtare.

 

Suksese.

 

Shembull:

13435514_1155837151102962_2456712978350754052_n

 

 

13627020_1165094530177224_6277848514024600488_n

 

 

15540837_1308204269199582_3866911346314110516_o

 

 

15626342_1308210749198934_2083815220040701073_o

 

13331040_1138709046149106_6061441841495499235_n

12289662_1026981607321851_6701365325483790017_n

 

12249923_1026981660655179_6268710786105732243_n

 

12241010_1026960400657305_724368948965091016_o

 

319132_262660217087331_232324904_n

 

321545_262662753753744_118098448_n

 

299758_262659273754092_882780737_n

 

13920309_1182570431762967_1073441126656427191_o

 

13879201_1184187594934584_6946031829841836423_n

 

12885804_1094730420546969_6844650391538552094_o