Home / Kurse dhe Trajnime / Collective Global Accelerator, Londër

Collective Global Accelerator, Londër

Jeni gati për të ndryshuar Botën?

Afati i fundit për të aplikuar: 30 April 2017
E hapur për: të gjitha shtetet
Kostot: të gjitha të mbuluara.

Përshkrimi

The Collective Global Accelerator është duke të kërkuar ty! Shpenzo 4 javë në Londër këtë verë për të marrë trajnime,seminare dhe akses në rrjet dhe në investitorë. Ky program i ka të gjitha shpenzimet të paguara nga Fondacioni Kolektiv. Programi do të fillojë në 7 Gusht deri në 4 Shtator.

Programi i shërben sipërmarrësve dhe novatorëve nga e gjithë bota. Në CGA, ju do të merrni mendim, mjete, dhe rrjet të cilat do ju ndihmojnë ju të zgjeroni ndërmarrjen tuaj sociale dhe të bëheni një sipërmarrës i jashtëzakonshëm.

Pranueshmëria

  • Ju duhet të jeni nga 20 deri në 35 vjec;
  • Ju duhet duhet të drejtoni një organizatë të sapo hapur (0-3 vite). Mund të jetë fitimprurëse ose jo. Ju mund të aplikoni gjithashtu me vetëm një ide;
  • Sipërmarrja juaj duhet të krijojë mundësi për njerëzit në nevojë;

Shpenzimet

Të gjitha shpenzimet janë të mbuluara nga Fondacioni Kolektiv. Përfshihet udhëtimi (bileta avionit), transporti lokal në Londër, akomodimi përgjatë gjithë programit dhe një page e vogël për ushqimin dhe shpenzimet e përditshme.

Si të aplikoj?

Për të aplikuar ju duhet të plotësoni Aplikimin

Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare.