Home / Kurse dhe Trajnime / Bëhu pjesë e grupit të EVS në Boras, Suedi

Bëhu pjesë e grupit të EVS në Boras, Suedi

Kërkohen 4 të rinj për të zhvilluar Shërbimin Vullnetar Evropian (EVS) në dy projekte ( dy persona për projekt), të cilat fillojnë në datën 1 Shkurt 2018. Projektet do të mbahen në ambjente rinore dhe qendra komunitare në Boras, Suedi. Detyrat kryesore do të jenë zhvillimi dhe implementimi i aktiviteteve bashkë me të rinjtë, të bëhen pjesë e shërbimit qytetar, të ndihmojnë me punët e shtëpisë, të bëhen pjesë e udhëtimeve duke krijuar bashkëpunime të reja me qendrat e tjera komunitare në qytet. Një pjesë tjetër e rëndësishme është gjetja e mënyrave kreative për të përhapur informacionin rreth Erasmus + në qytet njësoj si në median sociale.

Në mënyrë që vullnetarët të shijojnë dhe zhvillojnë projektin e tyre EVS, duhet të jenë të motivuar, persona të pavarur të cilët pëlqejnë të takojnë dhe bashkëveprojnë me të rinj, të punojnë ne grup dhe te jenë kreativ. Barazia gjinore, përfshirja dhe Konventa e të Drejtave të Fëmijëve janë thelbi i metodës së punës, prandaj do të punohet me një vullnetar të mirë i cili është i interesuar në këto fusha.

Komuna e Boras ka një traditë të gjatë të pritjes së vullnetarëve EVS, dhe me shumë përpjekje kanë tentuar të krijojnë një mbështetje të mirë. Nëse jeni të interesuar për të gjetur EVS në Boras, mos hezitoni të kontaktoni në Facebook: EVS i Boras, Instagram: evcboras ose në blog: www.evsboras.tumblr.com

Nëse jeni të interesuar për t’u bërë vullnetar EVS ju mund të dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi në adresën e email: [email protected] dhe do të kontaktoheni për të bërë intervistën në skype. Ju duhet të keni gjithashtu dhe një organizatë dërguese nga vendi juaj.