Home / Kurse dhe Trajnime / KURS ONLINE! SI TË SHKRUANI NJË CV DHE LETËR MOTIVIMI!

KURS ONLINE! SI TË SHKRUANI NJË CV DHE LETËR MOTIVIMI!

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu